Зараз на сайті:
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


До нас сьогодні завітали:

Вхід/реєстрація

Логін:
Пароль:
Нові фото:

Дербі
19:10
В суботу 5 вересня пройшов матч(дербі) між командами ФК"Хіммаш"-ФК"Локо"(сподіваюсь всі здогадались,що обидві команди з Коростеня)!Матч видався тяжким по багатьом факторам.Незрозуміла погода,в"язке поле та не менш в"язка гра.Тому рахунок матчу так і не здвинувсь з нулів,отже 0:0!!!
Присутність на стадіо вражає,як тіки з"являється хмаринка,народ наче як зачораванний зомбі валить кудись.
Але "СоловейкИ" гру витримали на відмінно,незамовкаючись ні на хвилину,за що й були нагороджені оплесками всього складу команди,деяких вболівальників+кузьмичів і звісно ж не були ми обділені увагою "шановних" А.С.А.В.,котрі погрожуючи.."да ща вощщщще все поедут кататся.."...і тому подібні слова,нервово розмахуючи рацією,як дерижер керував своїми "орлами" (оркестр ім."москаленка").
Взагалі все скінчилось добре,шкода шо не взули "паровозів",але хлопцям з локо хоч заробітню плату дали,а то все грали за їжу,та за їжу)))ось і результат.Шановне керівництво фк"локомотив" ми вже прохавали ваш тактичний хід,що саме для гри з нашою командою ви їм дали хоч троха грошей)))ххД.

Р.S.Вітаємо Збірну України з футболу з впевненою перемогою над командою Андори з загальним рахунком Україна 5:0 Андора.Надіємось на перемоги зі схожим рахунком і далі,але вже з серйознішими суперниками.)

Слава Україні!!!
Героям Слава!!!
(малюк)
Переглядів: 1188 | Додав: Junk | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 2
2 serj  
0
да с мозгами ві явно ребята недружите... герои сраные двадцать лет на чердаках и в подвалах прятались...герои

1 red-black:)  
0
вперед до перемог!!!маєм не віддати чемпіонство)))!!! biggrin biggrin biggrin

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Створення безкоштовного дизайну