Зараз на сайті:
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


До нас сьогодні завітали:

Вхід/реєстрація

Логін:
Пароль:
Нові фото:

Хіммаш(Коростень) - Металург(Малин)
13:15
15 серпня на стадіоні "Спартак" відбувся матч між командами Хіммаш(Коростень) та Металург(Малин). Рахунок у матчі відкрив Анатолій Доманський. Другий гол у ворота суперника забив Юрій Вигівський. Вже в другому таймі Металург зміг пронести мя'ч до наших воріт, та О. Ковтонюк збільшив рахунок на користь Хіммашу. Матч Закінчився з рахунком 3:1.Увесь матч ФКХК підтримували наші "Соловейки" використавши деякі нові заряди.
Близько п"ятої години дня під завісу тріумфальної гри "хіммашівців" на стадіоні з"явились наші добрі знайомі та дружній клуб "Бердичів"(Бердичів).По закінченню матчу на знак пошани наш фан-клуб презентував подарунок для S.W.S. власно-виготовленний прапор боротьби,прапор славної УПА(в червоно-чорних кольорах).
Оголошення для вболівальників ФК"Хіммаш":в середу 19 серпня на стадіоні "Спартак" відбудеться матч відповідь на кубок аматорів України між командами"Хіммаш"(Коростень) - "Проскурів"(Хмельницький).Перша зустріч закінчилась з рахунком 1:1.Запрошуємо всіх бажаючих підтримати нашу команду!!!
Ми переможемо!!!
Слава Україні!!!
Героям Слава!!!
Переглядів: 1548 | Додав: Junk | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 2
2 Nachtigall  
0
та без питань))))) cool

1 fashik  
0
Я блін порозганяю всіх отих кузьмичів тільки щоб потім без образ!!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Створення безкоштовного дизайну