Зараз на сайті:
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


До нас сьогодні завітали:

Вхід/реєстрація

Логін:
Пароль:
Нові фото:

Фк Бердичів-Фк Хіммаш
01:35
Церемонією нагородження розпочалася «футбольна» субота у Бердичеві: адміністрація неофіційного сайту ФК «Бердичів» відзначила кращих гравців клубу 2007-го та 2008-го років за версією вболівальників. Те що ними стали, відповідно, Юрій Жула та Ігор Шумило, найпалкіші прихильники «Бердичева» вирішили вже давно: просто через зайнятість футболістів грамоти та фірмові шалики знайшли їх лише зараз. Звання «кращого у 2008-му» отримав також гравець тодішнього 2-го складу клубу Олександр Майданюк.Максим Железницький, адміністратор Неофіційного сайту ФК «Бердичів»: «Концепція самого голосування така: щомісяця на сайті обирають кращого гравця, потім проходить підсумкове голосування, що триває 3 місяці. Додаються голоси адміністраторів сайту. Вважаю це досить непоганою ідеєю... Як адміністратор я робитиму все для того, щоб цю традицію було збережено.»
Сантименти у бік: у себе вдома бердичівляни приймали найзапеклішого свого суперника та найтитулованішу команду серед нинішніх учасників обласної першості — коростенський «Хіммаш». Більше 10-ти разів зустрічалися ці футболісти між собою, результати останніх матчів були не на користь наших земляків, різниця у два м’ячі дивним способом переслідувала бердичівлян.
Майже увесь перший тайм на «Шкірянику» точилася боротьба — мовчазна та зосереджена. Напружену тишу, що панувала на самому полі, раз за разом порушували кричалки фанів, голоси яких були як ніколи потужними та згуртованими. Інакше й бути не могло, адже навпроти бердичівських «S.W.S.» розташувалися їхні "закляті друзі" - фани "Хіммашу", які прибули до Бердичева, аби підтримати улюблену команду.
Щодо ходу гри, то вже на 10-й хвилині гості могли відкрити рахунок - бердичівлян врятувала поперечина. У відповідь наші футболісти здійснили кілька випадів до воріт суперника. Кілька разів головою намагався забити Андрій Романюк, але невдало... У захисті бердичівляни діяли здебільшого успішно. У першому таймі вони припустилися лише кількох промахів, один з яких обернувся голом у наші ворота. Незабаром вихованців Ігоря Лисюка вдруге врятувала поперечина.

Другу половину гри бердичівляни розпочали більш агресивно, гості помітно розгубилися. Як результат, гра стала нервовою, почастішали порушення з боку "Хіммашу". Гарну можливість відзначитися отримав Дмитро Вакула: отримавши пас від Романюка, він пробив по воротах, але ситуацію врятував голкіпер коростенців. Одразу ж після цієї комбінації, рахунок став 0:2: у потрібному місці у потрібний час опинився один із гравців гостей. Наші земляки почали активно атакувати, але ні Вакула, ні Мкртчан, ні Худинець, які пробивали по воротах, не могли встановити рівновагу у грі.
Не дивлячись на те, що у 2-му таймі господарі не залишили каменя на камені від впевненості гравців "Хіммашу", зустріч завершилася із рахунком зі звичною вже "зачарованою" різницею у 2 голи.
Олександр Майданюк, гравець ФК "Бердичів": "Игрой я доволен, мы старались выполнять тренерские установки. Играли «от обороны»: в пять полузащитников с «выдвинутым» Вакулой. Первый гол — результат ошибки защитников. Ну а так... Старались контролировать мяч. Во втором тайме у нас была возможность сравнять счёт, но не получилось..."Бердичівляни програли, провівши при цьому чудову домашню зустріч та вчергове довівши: той, хто очікує, що гра із 17-річними хлопцями — це суцільний відпочинок, жорстоко помиляється. Наступний двобій за участю наших земляків має відбутися 4-го липня. У виїзному матчі ФК "Бердичів" зустрінеться із малинським "Металургом".

Матеріал взято із сайту - http://berdichev.hiblogger.net/326626.html

Переглядів: 2028 | Додав: fanat | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 3
3 Dod  
0
ДЮФК Коростень краще!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 Vova  
0
=)

2 fanat  
0
ЩО??

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Створення безкоштовного дизайну